Håndlavet snedkerkøkken i massiv træ

Sådan får du dit eget håndlavede snedkerkøkken

En bestilling af et snedkerkøkken består af nedenstående punkter.

  • Indledende samtale
  • Besøg hos kunden, hvor vi danner os et overblik over kundens ønsker og ideer
  • Tegningsmateriale fremstilles og fremvises for kunden
  • Eventuelle ændringer af tegninger
  • Ordre afgives
  • Vi går igang med at bygge dit nye snedkerkøkken
  • Køkkenet opsættes

Vi laver dit nye køkken helt fra bunden

Dine ideer og behov danner grundlag for udviklingen af dit nye unikke snedkerkøkken. På baggrund af dine tanker og vores erfaring designer vi et snedkerkøkken, som er skræddersyet til dig. Vi tegner dit nye snedkerkøkken, producerer det i vores værksted og opsætter det hos dig.

Vi laver dit nye køkken helt fra bunden. Det vil sige, at vi hos vores leverandører udvælger netop de stykker træ der er velegnet til dit nye køkken. På værkstedet udskærer vi træet i emner og høvler det, så der er klar til  den videre forarbejdning. Den videre forarbejdning kræver grundighed og præcision, så alle dele kommer til at passe sammen. Når alle køkkenets dele er færdige og disse er kvalitetssikret samles køkkenets enkeltdele. Herefter samles køkkenet og det gennemgås, så det er klar til opsætning hos kunden.

Alle vores køkkener er unikke og derfor tilbyder vi altid et køkken som er speciallavet til netop dit rum. Vi ved at et håndlavet snedkerkøkken er en større investering end et traditionelt fabriksfremstillet køkken, men vores køkkener er møbler som holder i flere generationer. Vi går vi ikke på kompromi med kvaliteten og for os er det vigtigst at dit nye snedkerkøkken, som minimum, præcist er som du har forestillet dig.

Når du bestiller et snedkerkøkken hos os, dokumenterer vi hele fremstillingsprocessen. Det gør vi så du har derfor mulighed for at følge med i tilblivelsen af dit nye køkkenmøbel.

Vi i arbejder i alle former for massiv træ, komposit, stål, messing, corian mv. Har du specielle ønsker til materialevalg, kan vi igennem vores leverandører skaffe de fleste europæiske og oversøiske træsorter.

Vi leverer og opsætter vores snedkerkøkkener i hele Danmark.

Skabsindretning

Vi bruger kvalitets skuffeskinner og beslag fra blum og vi tilbyder skabsindretning fra Kesseböhmer. Tryk på logo for inspiration

Hvad koster et håndlavet snedkerkøkken?

Da alle vores snedkerkøkkener er unikke, opererer vi ikke med en fast prisliste på vores snedkerkøkkener. Et snedkerkøkken bliver skabt gennem dialog mellem kunden og BJØRN:LARSEN og prisen for et håndlavet snedkerkøkken afhænger af  køkkenets størrelse, træsort og detaljegraden mv. For BJØRN:LARSEN er det vigtigt at kundens egne ønsker og ideer bliver synlige i det endelige køkken. Efter indledende samtaler vil vi på baggrund af tegningsmateriale give en fast pris på dit nye håndlavede snedkerkøkken incl opsætning.

Kontakt os for at få et prisoverslag på dit projekt