Skal du have ombygget eller renoveret din bolig?

Vi hjælper dig igennem dit byggeprojekt, så du ender med et godt resultat.

  • Vi rådgiver dig i forbindelse med konstruktioner og materialevalg, så du opnår et resultat, der opfylder gældende krav og som holder langt ud i fremtiden.
  • Vi kan tilbyde en samlet pakke. Vi laver tidsplan og indhenter tilbud fra øvrige håndværkere, så du har en samlet pris på dit projekt.
  • Vi er bindeled mellem alle håndværkere på projektet. Vi står for kontakten med øvrige håndværkere og vi kvalitetssikrer deres arbejde, så de overholder både lovgivning, dine og vores krav.
  • Vi kan søge om byggetilladelse, hvor dette er nødvendigt.
Se udførte projekter

Tag et kig på vores arbejde her på siden eller på vores facebook side for at finde inspiration i nogle af de projekter vi har gennemført.

I forbindelse med en ombygning eller renovering af en bolig er der mange ting man skal være opmærksom på. Måske kræver din ombygning byggetilladelse og måske dikterer en gældende lokalplan noget omkring udseende og materialevalg.

For at du skal få tid til at træffe de valg der er nødvendige i forbindelse med et byggeprojekt, tilbyder vi at stå for at styre dit byggeprojekt. Vi står for rådgivning og for at ansøge om byggetilladelse,  for at lave en tidpslan og vi har kontakten med øvrige håndværkere. Vi tilbyder at komme med en samlet løsning og en samlet pris på dit projekt.

Vi ved at en renovering eller ombygning ofte er en stor investering. Derfor er det vigtigt at de løsninger der vælges er holdbare, så i kan nyde jeres nye bolig mange år frem. Vi er kvalitetsbevidste i de ting vi foretager os. Derfor er det vigtigt for os, at der kun anvendes gennemprøvede materialer og konstruktioner, samt at alle gældende krav og lovgivninger overholdes. Endvidere har vi faste samarbejdspartnere (murer, vvs, elektriker mv.), for hvem kvalitet er ligeså vigtigt som for os.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt